"A parlagfű latin neve:
Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé pedig:
Ambrosia trifida. Azt
mondják rájuk, hogy gaz, pedig ez nem igaz. Gaz, csak az emberek között
van, mert van rendes ember, meg gazember. Növények között nincsen gaz,
csak haszonnövény és gyomnövény. A parlagfű nem gyomnövény, mint ahogy
az ürömfélék családjába tartozó többi növény sem az. Az ürömfélék
hasznos növények gyógyításra és ételek, italok készítésére használják
őket. Például a likőrök, borok közül nagyon finom az ürmösbor, vagy a
likőr. Az egyéb hasznosságot illetően csak később adok magyarázatot. .
Még
1973-ban, amikor először találkoztam személyesen Lajos Atyával, a
lazarista missziós pappal Adonyban, úgy tudtam, hogy a parlagfű
haszontalan gyomnövény. Szerencsére nem voltam rá allergiás, de más
pollenekre sem. Lajos Atya is megerősített abban, hogy
a természet törvényei Isten törvényei és azok változatlanok, örök törvények.
Azt mondta, hogy a közlekedési törvényeket át lehet hágni büntetlenül,
ha nincs rendőr a közelben, és akkor megúszta a felelősségre vonást, de
ha valaki a természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!! A
természet úgy működött évmilliókkal ezelőtt, ahogy ma működik és úgy
fog működni évmilliók múlva is. Bölcsen mondta, hogy semmi új nincs a
Nap alatt, mert amit ma felfedeznek, az már régóta létezik, csak az
ember most ért el oda, hogy megismerjen olyan dolgokat, tényeket,
amelyet eddig eszközök, vagy tudás híján nem ismert fel, vagy meg. Beszélgetéseink során szóba került a parlagfű is, mint allergén növény.
Lajos Atya védelmébe vette és elmondta róla, hogy régi gyógynövény könyvek leírják több gyógyító tulajdonságát, de
meg is lehet enni, mert nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a
virága, meg a pollenje is. Ezért szeretik legelni az állatok is.
Elmondta, hogy a múlt századelőn az előkelő szalonokban az ambrózia
illat volt az úri, és az előkelő illat. Ez pedig a parlagfű, az ambrosia
artemisifolia illata volt. Aroma olaját aroma mécsesekben hevítették,
de lehetett kapni, a szárított, összesodrott leveleiből készített
füstölőt is.
Tőle
tudtam meg azt is, hogy amikor a spanyolok és a portugálok felfedezték
és kisajátították az Új Világot, azaz az Amerikai földrészt, akkor
keresztényi szellemben kiirtották az őslakosokat (inkák, aztékok,
toltékok, stb). Amikor az angolok is vérszemet kaptak, hogy nekik is
kell az új világból, ők sem kímélték az őslakos indiánokat, és
kíméletlenül öldösték azokat, szintén a keresztényi szellemiségre
hivatkozva.
A franciák is erős nemzetté
váltak és látták, hogy lemaradnak az Új Világ elosztásánál, ezért ők is
részt követeltek Amerikából, de nekik már csak néhány Közép Amerikai
rész és Kanada jutott, de Kanadát megosztották egymás között az
angolokkal. Az angolokkal ellentétben a franciák nem öldösték ok nélkül
az őslakosokat, ezért azok hálából egy csomó titkukat megosztották
velük. Ilyen titok volt a parlagfű titka is.
A
parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény, sok tekintetben az
embernél is intelligensebb. A parlagfűnek az a természetben a feladata,
hogy megóvja a földet a kiszáradástól!! Ahol parlagon van egy földdarab,
ott elszaporodik, hogy megóvja, az adott föld területét. Ahogy megóvta,
azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon
már képesek voltak megmaradni és szaporodni. Olyan ez,
mintha valaki nyerne a lottón 1 milliárdot és neki csak 100 millió
kellene, és a maradék 900 milliót elosztaná a rászorulók között. A
valamennyi parlagfű képes erre az önzetlen cselekedetre, s vajon hány
ember lenne képes erre? Ezért írtja a balga ember és irtatja sok balga
hatóság kül- és belhonban egyaránt? Ők ugyanis nem lennének képesek
ilyen nemes cselekedetekre!
.
A búzára, a búzából készült ételekre
a lakosság 90 %-a, a szarvasmarha tejére és az ilyen tejjel készült
tejtermékekre a lakosság 80 %-a allergiás és mégsem irtják ki sem a
teheneket, sem a búzát a földeken. Ezt az érzékenységet nem allergiának
hívják, hanem glutén- és laktóz érzékenységnek! Ugye mekkora csúsztatás!
Nagyon sokan allergiásak a pollenekre (ürömfű, repce, paréj, libatop,
stb), s nemcsak a parlagfű pollenjeire, s mégis a parlagfű van kikiáltva
fő ellenségnek! Legalább annyi ember allergiás az állati szőrökre,
különösen a kutya- és macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a
parlagfű pollenjeire, s mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat,
sem a macskákat, pedig más tekintetben, csak Budapesten az utcai
megszáradt kutyagumik szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!
10
évvel ezelőtt két kisbusznyi allergiás gyermek lett kirándultatva
Dobogókőre. A gyermekek allergiás betegek voltak, s Dobogókőn a
parlagfűben játszottak, pedig akkor volt a virágzása, és senki sem
prüszkölt, senki sem váladékozott tőle! Sokan szedtek csokorba
parlagfüvet, hogy otthon büszkélkedjenek vele, hogy már nem allergiásak a
parlagfűre. Ahogy a buszok beértek a Flórián tér közelébe, szegény
gyermekek elkezdtek prüszkölni, köhögni. Vajon miért? Azért mert az
autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok
alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis
karmocskák irritálták a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a
védőburok, addig nem allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás a parlagfű,
amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a
légutak nyálkahártyáit, vagy a a kipufogó gázok, amelyek lebontják
(lemarják) a védőburkot? Nem az autókat kellene inkább irtani, vagy a
városokból kitiltani? Vajon miért erőltetik még a kőolajszármazékokból
nyert hajtóanyagokkal üzemelő motorok gyártását, üzemeltetését, amikor
van, vannak sokkal környezetkímélőbb, környezettisztább üzemanyagok,
hajtóanyagok is? A válasz: a gyógyszeriparnak óriási üzlet az
orvostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek
gyógyszeres kezelése!!!!!!!!! Ma már a lakosság 30 %-a allergiás, vagy
asztmás, s ők biztos gyógyszerfogyasztók! Mellesleg a légutak
nyálkahártyáit a tej- és tejtermékek teszik védtelenné a magas kazein
tartalmukkal (300-szor több a kazein a tehéntejben, mint az emberi
tejben, s a kazeint az asztalosipar ragasztásra használja!!)! A tejet
nem fogyasztók nem allergiásak a pollenekre, s így a parlagfű
pollenjeire sem!! .
Tagja vagyok a Palocsa
Egyesületnek. Ezzel az egyesülettel még a múlt évezred utolsó éveiben
Alcsútdobozon (Fejér Megye), egy több hektáros területet hagytunk
parlagon, szándékosan, hogy mi lesz ezzel a földdarabbal a természet
törvényei szerint. Első évben teljes területét beterítette a parlagfű
(hogy honnan tudta meg, hogy ott van egy üres földdarab?). A második
évben már a parlagfű több mint 50 %-ban visszaszorult és átadta a helyét
más növénykultúráknak (megjelent a lóhere, a gyermekláncfű, az útilapu
(bojtorján), a lósóska, fehér üröm, máriatövis, paréj, libatop, stb). A
következő évben már 20 % alá esett vissza a parlagfű aránya az adott
területen, pedig senki sem irtotta!!. Öt év elteltével pedig mindössze
az eredeti terület 1-2 %-án volt csak parlagfű!!
Nem kell
tehát irtani, visszafogja az önmagát is a szaporodásban, ha nincs
megműveletlen terület, mert neki az a teremtéstől rendelt feladata, hogy
megóvja a termőföldet a kiszáradástól, s teszi a „dolgát”!.
Az
a tény, hogy az orvostudomány gyógyítani nem tud, csak kezelni, régóta
ismert. „Medicus curat, natura sanat.” Csak a beteg tudja saját magát
meggyógyítani. Az orvos csak kezel (kúrál), a (saját) természet gyógyít.
Hippokratész és Galénusz óta semmi sem változott. De a gyógyszeripartól
sem várhatjuk el egészségünket. Az is egy iparág – méghozzá
jövedelmezőbb, mint a hadiipar-, amely a gyógyszerek eladásából él. Ha a
gyógyszerek meggyógyítanának, nem csak szimptómákat szüntetnének meg
vagy enyhítenének, rövidesen minden beteg egészséges lenne, és senki nem
venne többé gyógyszert. Mindenki előtt világos, hogy egészséges nép
egyidejűleg „halott gyógyszeripart” jelentene. Ehhez nézzünk meg néhány
idézetet. „Az orvostudomány (beleértve a gyógyszeripart) közvetlenül a
szívinfarktus és a rák után az emberiség legveszélyesebb kórokozója
lett. Egy átlag német ma kb. ötször annyi gyógyszert fogyaszt, mint
közvetlenül a második világháború előtt. Vajon ettől legalább ötször
olyan egészséges is? Természetesen nem. Ellenkezőleg: a német lakosság
átlaga ma sokkal gyakrabban beteg, mint azelőtt… Hirtelenül így lett egy
olyan iparágból, amely azért keletkezett, hogy betegségeket gyógyítson,
új betegségek kiindulópontja.” (Kurt Blüchel: Weisse Magier, Fischer
Verlag, 1976
Az emberi szervezet tökéletes. Még az önmaga iránt
tanúsított barbár magatartás ellenére is az esetek többségében legalább
30-40 évig betegeskedés nélkül él. Az ember korábban nem érzett
fájdalmakat, de egyszer csak számos betegség támadja meg. Azonnal a
kórházhoz fordul segítségért, az orvos pedig, amikor felteszi neki a
kérdést, honnan erednek ezek a kórok, azt feleli neki: „Mit akar Ön,
hiszen ezek a korral járó betegségek.”
Szemüveget rendelnek a
betegnek, eltávolítják salakanyagokkal, kövekkel, baktériumokkal
telített szerveit, kioperálják daganatait, stb. Az okok pedig, melyek
ehhez az állapothoz vezettek, senkit nem érdekelnek, beleértve magát a
beteget is.
Az emberek kifejlesztették a vegyi alapú gyógyszereket. A
szervezetet azonban nem lehet becsapni. A szervezetnek csakis
természetes eredetű gyógyszerekre van szüksége. Mi pedig tulajdonképpen
egy tömegpusztító élelmiszer- és gyógyszeripari korszak feltételei
között élünk.
Azt hiszem, az emberek többsége józan ésszel
gondolkodva egyetért azzal, hogy nem az a járható út, hogy kiirtunk
mindent körülöttünk, ami virágzik, pollent termel mindent ami élő. Az
sem megoldás, hogy az allergiások szervezetét teletömjük kemikáliákkal,
gyógyszerekkel, mert így olyan mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek
súlyosabb betegségeket idézhetnek elő, mint maga az alapbetegség.Abból
kell kiindulni, hogy miért van ma annyi beteg, így pollenallergia is.
60-80 évvel ezelőtt kevesebb ember volt és több pollent termelő növény,
tehát egy emberre fajlagosan több pollen jutott, mint napjainkban, és
mégsem volt ennyi allergiás, asztmás beteg. A virágporok nem
veszedelmesek, hanem hasznosak (az egyik legértékesebb táplálékunk).
Van, aki a lisztre érzékeny, és mégsem mondjuk, hogy veszedelmes a
liszt. Korábban tisztább volt a környezetünk és az emberek is
egészségesebben táplálkoztak, többet mozogtak, türelmesebbek voltak
egymáshoz, nem zúdult rájuk annyi stressz, annyi elektroszmog, mint
napjainkban.
A táplálkozás is nagyon sokat jelent az immunrendszer
erősítése szempontjából. A mai átlagember sietve, kapkodva eszik, akár
otthon van, akár úgynevezett gyorsétkezdékben. Nem rágja meg jól az
ételt, emellett egyoldalúan táplálkozik, az élelmiszeripar által
gyártott különféle tartósítószereket, ízfokozókat, állományjavítókat,
mesterséges színezékeket, „természet azonos” aromákat,
emulgeáló-szereket, stb. tartalmazó, agyon sütött-főzött, hőkezelt
ételeket fogyasztja. Az ipari élelmiszerekben levő különböző vegyszerek
annyira feldúsulnak az ilyen táplálékokat fogyasztó emberekben, hogy a
szervezetük immunrendszerét teljesen leköti az ezen anyagok elleni
küzdelem, s ha ilyenkor virágzik egy parlagfű, egy fűzfa, egy ürömféle,
akkor annak az egyébként hasznos pollenjei már teljesen megzavarják a
szervezetet (autoimmun reakciók). De nemcsak az ipari
élelmiszer-előállítás során mérgeződik az étel, hanem a megtermelés
során is, mivel többnyire ez is iparilag történik. Például az állatok,
hogy minél előbb vágásérettek legyenek, különböző kémiai anabolitikus
szereket kapnak, hogy minél előbb meg legyen - mozgás nélkül - az
izomtömegük. Az ember az ilyen szereket a hússal együtt elfogyasztja,
ezek a szerek egy idő után feldúsulnak, kumulálódnak a szervezetben, ami
aztán mérgezi a szervezetet, gyengíti az immunrendszert. Régen az
állatok izomzata a mozgástól (legelő, rét) alakult ki, nem tartalmazott
ilyen szereket. Az állatok tápláléka sem tartalmazott annyi káros
anyagot, mint napjainkban. Az iparszerűen tartott állatok, hogy ne
kapjanak el egymástól különböző állatbetegségeket (száj- és körömfájás,
tüdővész, takonykór, streptococcus, fakultatíve patogén baktériumok
stb.), állandóan, - tápba keverten - különböző gyógyszereket,
antibiotikumokat kapnak, melyeknek maradványai szintén belekerülnek a
húst fogyasztó ember szervezetébe. Ma már antibiotikumért nem a patikába
kell menni, hozzájutunk a hús- és a tejboltok termékeiből is.
Az
állatok táplálékának egy részét a közutak, szennyező ipari üzemek
közvetlen közelében termelik meg. Az árokparti széna még alomnak sem
alkalmas, nemhogy tápláléknak. Benne van a kipufogógázok szennyeződése,
az úton elrobogó járművek gumipora, fékbetét pora, kuplungbetét pora,
stb.
Az elektromos vezetékekkel körülvett nagyüzemi csirkék és
pulykák mindegyike leukémiás! Beteg állatokat etetnek a húsevőkkel! Ez
is bioterrorizmus!
A közutaktól számítottan 50-80 méteren belül
termelt növények annyi koncentrált mérget tartalmaznak, hogy ha el is
keverednek a többi, távolabb termelt növénnyel, akkor is mérgezik az
állatok szervezetét, így a húsát, tejét, tojását is.
Az ember
közvetlenül is fogyaszt ilyen módon termelt élelmiszereket, amelyek
szintén az immunrendszert gyengítik. A megoldás az lenne, hogy ha minden
út mellett kb. 50 méter széles, minden gyár, légszennyező üzem mellett
kb. 100 méter széles erdősávot telepítenének, ami felfogná a
gépjárművek, gyárak által kibocsátott mérgeket és tisztítaná a levegőt.
Be kellene indítani egy olyan mozgalmat, hogy „Erdősávot az utak, a
gyárak mellé!”, a parlagfű irtása helyett.
A közönséges diesel
motorok kipufogógázának koromszemcséit kiszűri az orrunk csillószőrzete.
A legújabb „korszerű” HDI, TDI diesel motorok üzemanyagát olyan
finomszemcsékké porlasztják szét, hogy azt már nem szűri ki a
csillószőrzetünk, hanem belekerül a tüdőnkbe, ott lerakódik, megbetegíti
azt. A különböző mesterséges illatanyagok (dezodorok, öblítők, WC
szagtalanítók, légfrissítők, stb.) is feldúsulhatnak, de enélkül is
kiválthatnak allergiás reakciókat. Hasonló hatást vált ki a molyirtó
naftalin is.
A természetes életmód, a természetes ételek adják meg a
lehetőséget a túlélésre. Ha megszegünk egy törvényt úgy, hogy nem
tudjuk, hogy amit tettünk az törvénysértő, megbüntetnek, ugyanis van egy
szabály, miszerint
a törvények nem
ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól. A természet
törvényeinek nem ismerése sem mentesít a felelősségre vonás alól. A
felelősségre vonás betegség formájában jelentkezik! A mérgezetlen étel vércsoport szerint fogyasztva védi az emberek egészségét és szaporodóképességét!
Nemcsak
a hús- és húskészítmények, valamint a tej- és tejtermékek fogyasztását
kell kerülnie az allergiás, asztmás betegnek, hanem az egyéb gyorsan
bomló fehérjefélék - gomba, tojás, stb.- fogyasztását is. Ez még a
biohúsra is vonatkozik. A hullamérgek az állat leölése után azonnal
megjelennek az állat szervezetében. A gombák esetében is hamar
keletkeznek olyan fehérje méreganyagok (toxinok), amelyek akár halálosak
is lehetnek. S hogy a hús ne büdösödjön, szebb színe legyen, iparilag
salétrommal és egyéb olyan szerekkel kezelik, amelyek szintén mérgezést
okoznak. Az utóbbi idők döghús-botrányairól, pestises, madár-influenzás,
prionos húsairól már nem is szólok, mert ezek önmagukért beszélnek!
Mi
természetgyógyászok holisztikus szemlélettel gyógyítunk, a test, a
lélek, a szellem vizsgálatával és figyelembevételével, tehát nemcsak
tüneti síkon kezelünk. Lelki dolgaink, lelki jelenségeink kivetülnek a
fizikai-testi síkra is. A test a lélek temploma és a lélek megbetegítheti és meg is gyógyíthatja a testet.
Minél
inkább szeretettel közelítünk élő és élettelen környezetünk felé, ez a
szeretet visszasugárzódik, visszatükröződik felénk, meggyógyulunk. Ha
mosolygunk valakire, legtöbbször mosolyt is kapunk vissza! A mosoly nem
kerül pénzbe! A homo sapiens nem arra teremtetett, hogy ölje egymást. Ha
mi öljük a természetet, az is öl bennünket. Nem igaz, hogy nem előzhető
meg az allergia, az asztma és nem gyógyítható meg teljesen a beteg. Nem
a természetet kell kiirtani, hanem nekünk kell visszaidomulnunk a
természethez. Az ember szervezete évezredek alatt mindig harmóniában
volt a természettel. Az utóbbi 50 évben
annyira eltávolodtunk a természettől, hogy ilyen gyorsan nem tud az
emberi szervezet reagálni a változásokra, s diszharmónia alakul ki,
megbetegszik. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, az embernek megvan a
tudása, megvannak az eszközei, csak nem használja egyiket sem, vagy nem
úgy használja, ahogy kellene.
A
természet körforgásában minden növénynek, állatnak megvan a szerepe. Ha
ezt a körforgást megbolygatjuk, ennek előre be nem látható
következményei lehetnek, felbomlik az ökológiai, biológiai egyensúly.
Nem a parlagfüvet, nem a libatopot, nem a fűzfát, nem a lisztet adó
búzát, stb. kell kiirtani, hanem helyes életmóddal, helyes
táplálkozással kell erősíteni az immunrendszerünket, és akkor az sem árt
meg, ha virágporfelhõben járunk.
Hazánkban úgy akarnak védekezni az
allergia ellen az illetékesek és mindenféle egyletek, hogy a parlagfű
irtására szólítanak fel. A parlagfüvet csak vegyszerekkel tudnák
véglegesen kiirtani, ha egyáltalán véghez lehetne ezt vinni.
A parlagfű is a természet része és kipusztításával felborulna a természet rendje.
A vegyszeres irtás több kárt okozna az embereknek és a természetnek,
mint a parlagfű az embereknek. A parlagfű után aztán jönnének a többi
allergének, az ürömfélék, a libatop, a nyírfák és még sorolhatnám a
növényeket s végül nem volna körülöttünk természet, mert a
kultúrnövényeket is irtani kellene, mert aki allergiás, az előbb-utóbb a
kukorica, a búza, stb. pollenjeire is érzékennyé válna, s így lassan
kipusztulna az emberiség is.
Engem nem tudnak megbüntetni a parlagfű nem irtása miatt, ugyanis én úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem!Lajos
Atya óta tudom, hogy a parlagfű az emberek számára is ehető, s azóta
rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még
zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, -
önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett
ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge
korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így
egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt
porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért
rámküldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a
parlagfüvet fogyasztom.
Veterán dobóatléta vagyok és sokszor vannak
olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző
súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása
céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani,
önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán
megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül
egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig és
náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni. .
Pár
évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufás-skatulyáni zöld port
több tízezer (!) forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért
olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését
fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a
szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet,
nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, hanem megízleltem s
megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a
parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!
Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy
a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy
ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem
sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény
hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy
akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres
fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak
belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.
A fentiek
ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a
parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha
nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk
túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi
élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak
háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai
fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná
azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű,
mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a
szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki
nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ
urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne. Ezért a világ urai, a
fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy
elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is
intelligensebb, több Föld-történeti katasztrófát is átélt csodálatos
ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül
se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen
uraknak.
Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a
túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak
Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak
bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második
felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek,
mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!"
Weixl-Várhegyi László
feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője
Kommentáld!