tíszta fény virág Zsuzsika üzente 10 éve

Úgy viselkedj másokkal, ahogyan te is elvárod, hogy veled viselkedjenek.

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 10 éve

Ha én volnék az Obama és társai, ezeket a híreket terjeszteném, hogy eltereljem a figyelmet , a mostani Kaotikus helyzetről. Térjünk észhez.
Miért ismeretlen emberekkel tartanak kapcsolatot, azok akinek Telepatikai kapcsolat gyerekjáték és nem probléma.

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 10 éve

Mind ezt jól átgondolva ,arra az álláspontra jöttem, hogy ha ennek a földi pokolnak és rabszolgaságnak véget kell vetni,maga az emberiség nem tudja keresztül vinni, mert a hatalmon lévők, képesek az egész emberiséget fel áldozni, mert arra már felkészültek, saját hajóikkal, amelyek 10-15 000 embert képesek 8-10 éven keresztül izolációban tartani, védett tengeralatti létesítményben. Amennyiben a Galaktikus Federáció tanácsa itt van a .naprendszerünkben, akkor már megkezdték volna a mesterséges szatelitek kikapcsolását, amelyek sratégialilag fontosak az iránításra, kommúniklációra,hogy ne tudják az embereket , finanszilag tönkre tenni, hajléktalanná degradálni. Személyesen úgy érzem, egy nagy játéknak vagyunk részesei, mert azok akik mind ezt szorgalmazzák, nem ismerik a Földi hatalmak arcátlanságát és szívtelenségét. Stratégiailag, nem tudjuk ki mit akar és mi ként kell felszámolni ezeket a Hüllőket, akik 1 200 0000 éve itt vannak. Supernova robbantása ,pedig lehetetlenség, mert akkor az egész Tejút rendszer de stabilizálódna.

Válasz

Nagyon Nagyi üzente 10 éve

Szerintem az a baj, hogy minden túl van misztifikálva!
A kevesebb az több lenne.
Az a lényeg, ha a Plejádok, a Hyadok, az Orion, a Szíriusz, a Vega, az Arcturus, a Nagy Medve, a Béta Virginis isteni lényei megjelennének az emberek előtt és értelmesen el lehetne beszélgetni velük nyilvánosan, akkor nem lenne semmi gond azokkal a csodás felemelkedésekkel.
Sajnos, vagy hál'Istennek az ember racionális lény, aki a bizonyítékoknak hisz és nem annak, hogy majd ekkor meg ekkor kinyílik valamilyen kapu.

Válasz

tíszta fény virág Zsuzsika üzente 10 éve

ugye nem mesz mester ugye nem ;(

Válasz

tíszta fény virág Zsuzsika üzente 10 éve

mester miden redbe van.nem el szokni klubol

Válasz

tíszta fény virág Zsuzsika üzente 10 éve

ne bàncsad mester jò valcan ki vagyat te bancsat Jòzsef mestert te ne bancsad ki nem vagyok hagyad meserem :( mert ;(

Válasz

Somogyi György üzente 10 éve

Kedves Carla!
A Teremtő vagy Ősfény vagy a JóIsten miért pont téged hatalmazott fel erre a "nagyszerű tettre? Mit tettél eddigi földi életben az emberekért? Te választottad magad kiválasztottnak? Nem félsz? Vagy egyszerűen csak egy véget nem érő scifi regény írsz?

Válasz

Somogyi György üzente 10 éve

Akkor minek nevezzem ezeket az eszméletlen történeteket? Beindult agyú emberek járatják le a létezőt! Miért teszitek?????

Válasz

Kovács Ágnes üzente 10 éve

Nem titok, néha szeretném világgá kiabálni, de még nem jött el az ideje. Olyan hosszú út vezetett el tavaly augusztus 5-ig, hogy az kész regény. Röviden , amit én nagyon tudok, az a szeretet. Ha megtanulsz mindent és mindenkit szeretni, gyökeresen megváltozik az életed.Egyetlen dolgot tudok jól a világon , de azt nagyon : SZERETNI! Majd írok Neked levelet is.

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Kedves Ágnes, kérlek írd meg - ha nem titok, hogyan tudtad megtenni? E-mail címem <perei.janosne@gmail.com> Szeretettel megköszönöm.

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Kedves György EZ NEM SPIRITIZMUS!!! NE keverd a fogalmakat! Itt nem halott lelkeket idéznek, hanem az Égiekkel -- Angyalokkal, Arkangyalokkal, Isten Szeretet-lényeivel, a Plejádok, a Hyadok, az Orion, a Szíriusz, a Vega, az Arcturus, a Nagy Medve, a Béta Virginis isteni lényeivel teremtenek kapcsolatot, ami ugye NEM ugyanaz!

Válasz

Somogyi György üzente 10 éve

Ez már több a soknál! Én hiszek minden hihetetlenben, de ez már sok......lejáratja a spiritizmus szellemét!

Válasz

Kovács Ágnes üzente 10 éve

Egyetértek. Már 1éve megtettem, de nem futok sehová se ezt nagydobra verni.

Válasz

Szánóczky Zsuzsa üzente 10 éve

nekik ez új dolog, mi Magyarok már folyamatosan átéljük, csak nem verjük nagydobra...

Válasz